Nominaties Buddingh’prijs bekend

Buddingh'-genomineerden
Onze collega Joost Baars is genomineerd voor de C. Buddingh’prijs voor zijn bij Uitgeverij Van Oorschot verschenen bundel Binnenplaats! Ook Vicky Francken, die in de Poëzieweek in onze winkel voorlas, is met haar eveneens schitterende bundel Röntgenfotomodel genomineerd. Daarnaast maken Paul Meeuws, met zijn bundel De geluiden (Wereldbibliotheek) en Tijl Nuyts, met Anagrammen van een blote keizer (Polis) kans op de prijs. De winnaar zal op 1 juni, tijdens het 48e Poetry International Festival in Rotterdam, worden bekendgemaakt.

Op de uiterst fijne recensiesite Klecks.nl (tip!) vindt u mooie stukken over drie van de vier genomineerde bundels.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *